Despre Noi

Tu ești pe primul loc

Venim în sprijinul tău

Pentru că în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ajutor nu vrei să te deplasezi de la un cabinet la altul, am creat Clinimar, o clinică în care îți punem la dispoziție servicii de calitate într-un singur loc.
De aceea, aici vei găsi specialiști în neurologie, psihiatrie, alergologie, nutriție și dietetică, psihologie, psihoterapie, pediatrie, logopedie și mindfulness, astfel încât să beneficiezi de servicii complete.
Suntem o echipă pluridisciplinară, care are ca obiectiv o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Programări Online

Te așteptăm la clinică

De luni până vineri (09:00 - 18:00)

Psihologie și Psihoterapie

Obțineți ajutorul de care aveți nevoie pentru a face față momentelor dificile din viața dumneavoastră sau pentru a vă explora mai amplu emoțiile.

Psihiatrie

Alături de specialiștii noștri în psihiatrie avem grijă nu doar de sănătatea corpului, ci și de cea a minții.

Pediatrie

Oferim servicii de pediatrie aliniate la cele mai înalte standarde de calitate, din grijă și pentru cei mai micuți dintre pacienți.

Logopedie

Specialiștii noștri vă vor ajuta să corectați orice tip de impediment de vorbire pentru a putea comunica așa cum vă doriți.

Urologie

În cadrul clinicii noastre aveți parte de diagnosticul și tratamentul tuturor patologiilor din sfera urologică, precum și servicii de ecografie non invazive.

Medicină Internă

La Clinimar Sebeș aveți parte de diagnosticul și tratamentul tuturor patologiilor din sfera medicinei interne și servicii de ecografie.

Nutriție și Dietetică

Serviciile de nutriție oferite de specialiștii noștri vor contribui la adoptarea unui stil de viață sănătos și menținerea sănătății mult timp.

Obstretică-Ginecologie

Echipa noastră de specialiști experimentați și dedicați vă însoțește în fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră în domeniul sănătății femeii.

Neurologie

Serviciile de neurologie sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne și a experților în domeniu din echipa Clinimar.

Dermatologie

Avem grijă ca pielea dumneavoastră să fie sănătoasă și să aibă aspectul radiant și întinerit pe care îl merită.

Alergologie

Depistarea corectă și tratamentul alergiilor sunt pași importanți în îmbunătățirea calității vieții și menținerea sănătății.

Endocrinologie

Vă putem ajuta cu diagnosticarea, tratarea şi prevenirea bolilor sistemului endocrin, precum și cu servicii de ecografie non invazive.

Gastroenteorologie

Prevenirea, depistarea și tratarea bolilor tubului digestiv și ale organelor anexe (stomac, esofag, intestin subțire, colon, ficat, duoden, vezică biliară sau pancreas).

Hipnoză și Hipnoterapie

La Clinimar Sebeș puteți experimenta hipnoza și hipnoterapia într-un cadru profesionist și avizat.

Mindfulness

Oferiți-vă momente de relaxare și gestionați mai bine stresul cu ajutorul sesiunilor de meditați și Mindfulness, individuale sau de grup.

Cum te putem ajuta?