Suntem aici pentru a vă oferi servicii de sănătate de înaltă calitate și pentru a ne asigura că angajații dumneavoastră sunt sănătoși și fericiți. La Clinimar oferim servicii medicale personalizate pentru companii, în funcție de numărul angajaților.

Avem o echipă de medici și specialiști în domeniul sănătății pregătiți să ofere consultanță medicală, diagnostic și tratament. În plus, putem personaliza planurile de îngrijire medicală pentru fiecare companie în parte, astfel încât să se potrivească nevoilor și cerințelor specifice.

Medicina Muncii

Suntem la zi cu prevederile din Hotărârea de Guvern nr. 355/2007 cu privire la supravegherea sănătății lucrătorilor cu modificările și completările ulterioare. Oferim servicii medicale complete în concordanță cu nevoile fiecărui angajat în funcție de fiecare situație:

  • examen medical la angajare;
  • examen medical periodic;
  • examen medical la reluarea activității;
  • examen medical la cerere, incluzând schimbarea funcției/locului de muncă și nu numai;
  • raport de evaluare a riscurilor la locul de muncă pentru gravide;
  • promovarea sănătății la locul de muncă;
  • reprezentarea în fața autorităților în caz de evenimente majore sau în cazul unor controale privind medicina muncii;
  • participarea reprezentantului nostru la elaborarea politicii de Securitate și Sănatate în Muncă și prezență la ședințele CSSM;
  • supravegherea specială a angajaților din categorii vulnerabile.

Psihologia Muncii

Prin intermediul specialiștilor noștri, în conditii de strictă confidențialitate evaluarea psihologică se realizează cu baterii de teste diversificate în functie de specificul activității. Pentru aceste baterii de teste deținem dreptul de licență.

Evaluarea psihologică este parte componentă a examenului medical realizat la angajare/control periodic/schimbare funcție, efectuat de un psiholog specializat. Fiecare angajator are responsabilitatea legală de a asigura realizarea evaluării psihologice pentru angajații săi, în funcție de domeniul de activitate al firmei și de condițiile speciale ale postului (lucrul în condiții de tură de noapte, lucrul la înălțime, personal care conduce mașina de serviciu etc.).

Servicii Laborator

Prin colaboarea cu Regina Maria, Clinimar oferă servicii de laborator la cele mai înalte standarde. Sustinuți de o tehnologie ultra-performantă, de peste de 20 ani laboratoarele Regina Maria reprezintă un reper tehnologic pentru sistemul medical românesc.

Prin contractarea serviciilor noastre, angajații companiei pot beneficia de prețuri preferențiale. Oferim pachete de sănătate personalizate.

Specializările Clinimar

Psihologie, Psihoterapie, Psihiatrie, Neurologie, Pediatrie, Logopedie, Dermatologie, Urologie, Medicină Internă (ecograf), Gastroenterologie, Alergologie, Nutriție și Dietetică, Hipnoză și Hipnoterapie, Servicii Mindfulness.

Contactați-ne pentru a afla mai multe și pentru a stabili un plan potrivit pentru compania dumneavoastră.
📞 +40 748 834 204
📨 clinimar@yahoo.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Cum te putem ajuta?