Servicii Gastroenterologie

Servicii Gastroenterologie

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subțire și gros) și a organelor anexe (ficat, vezica biliară, pancreas).

La Clinimar, punem la dispoziția pacienților noștri o gamă largă de evaluări specializate, concepute pentru a preveni și trata bolile cronice ale tractului digestiv. În cadrul clinicii noastre, beneficiați de servicii de diagnostic și tratament pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv boala de reflux gastroesofagian, sindromul de colon iritabil, ulcerul gastric, boala celiacă, cancerul de colon și multe altele.

Serviciile noastre includ

Activitatea domnului Dr. Bogdan Mărcuș – Medic Primar Gastroenterolog vizează prevenirea, depistarea și tratarea bolilor tubului digestiv și ale organelor anexe, precum stomac, esofag, intestin subțire, colon, ficat, duoden, vezică biliară sau pancreas.

Pentru creșterea acurateței diagnosticului si evaluarea stadiului unei boli, consultul gastroenterologic este completat cu explorări funcționale digestive și imagistice, toate disponibile în cadrul Clinimar Sebeș.

Listă prețuri

  • Consultație de specialitate200 lei
  • Control150 lei
Cum te putem ajuta?